Pattinson: - Forstår meg ikke på jenter

(09.10.2012, sist oppdatert 09.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske skuespilleren Robert Pattinson, som nylig ble bedratt av kjæresten Kristen Stewart, innrømmer at han stundom ikke skjønner stort av det annet kjønn.

Briten, mest kjent fra «Twilight»-filmene, sies å ha blitt sammen med Kristen Stewart igjen etter hennes lille sidesprang med regissøren Rupert Sanders.

 

Og ute på reiser må Pattinson svare på alle slags spørsmål som inkluderer Stewart. Men innimellom får han også andre spørsmål, som eksempelvis hvilket kjønn han ønsker på sitt eventuelle fremtidige barn.

 

- Jeg tror jeg ville forstått meg bedre på en gutt. Jenter er vanskeligere å forstå. Manualen som følger med en jente er 800 sider lengre - og skrevet på kinesisk, fleiper skuespilleren til det franske magasinet Club. Han legger til: - Og dersom du får til å lese dette, vet du likevel at det mangler 32 viktige kapitler. Du må hele tiden improvisere. Mens når det kommer til gutter, er det enklere. Det er sport, TV, spill og coca cola. Så er alle lykkelige.

 

Pattinson sier seg heldig som landet rollen som Edward Cullen i «Twilight»-filmene. Men han misliker sider ved berømmelsen, og sier:

 

- Det er slik at rollen forbedret både livet og livsstilen min. Men på den annen side mistet jeg det jeg verdsetter høyest: frihet. Det er visst nok prisen man betaler for suksess. Men jeg beklager, her må jeg være uenig, den prisen er for høy, slår han fast.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews