Pattinson: - Får ikke sjans

(14.10.2009, sist oppdatert 14.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Spør Robert Pattinson hvordan det globale hysteriet som omgir ham har påvirket ham, og han svarer: Jeg får fortsatt ikke sjans på damene.

Og vi som trodde han var sammen med sin «Twilight»-motspiller, Kristen Stewart. Men journalisten som har intervjuet ham for australske The Sydney Morning Herald mener Pattinson forsøker å fremstå som singel, da det muligens vil selge flere kinobilletter blant det unge publikummet.

 

Om alt oppstyret han forårsaker, sier han tørt:

 

- Jeg forstår fortsatt ikke helt hva som foregår. Som i går: Jeg hadde lunsj, og vi benket oss ned et sted for et par timer. Plutselig er det over 400 mennesker utenfor på gata. Det var helt sprøtt og slike ting skjer hele tiden nå for tiden.

 

Men han har altså ingen høye tanker om seg selv likevel:

 

- Jeg tar det ikke seriøst. Det er bare en jobb og mens jeg har denne jobben - som jeg elsker - så roper jentene etter Edward. Ikke Robert. Jeg sliter fortsatt med å få en date.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews