Pattinson åpnet opp om framtidsplanene

(29.03.2011, sist oppdatert 29.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson vil holde privatlivet mest mulig privat. Men i et nytt intervju åpnet filmkjekkasen døra litt på gløtt.

Under et intervju med den italienske utgaven av magasinet Style snakket han blant annet om sin beundring for kjæresten og «Twilight» motspilleren Kristen Stewart - og hva han ser for seg i framtiden.

 

- Jeg er ikke en mann som passer til overfladiske og korte kjærlighetsaffærer, avslørte han blant annet. Og la til at han beundrer Stewart både som menneske og skuespiller.

 

- Det var kjemien jeg hadde med henne som hjalp meg til å komme inn i «Twilight»-rollen, mente han også.

 

I intervjuet fortalte han også at han forsøker å leve mest mulig anonymt: - Jeg lar ikke folk ta bilder av husene jeg leier i New York og London. Når jeg er i Los Angeles bor jeg mest på hotell. Du kan faktisk leve ganske anonymt på et hotellrom, spesielt når du har et piano å spille på.

 

På spørsmål om hva slags framtid han ser for seg med Stewart, svarte han: - Jeg er ikke en mann for overfladiske forhold. Jeg vil kjenne folk. Jeg forsøker ikke å komme med eksistensielle uttalelser her, jeg bare sier at jeg vil ha en familie etter hvert, med to eller tre barn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.205 sec - 1 pageviews