På sykehus etter Pattinson-krangel

(18.11.2009, sist oppdatert 18.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det går hardt for seg når «Twilight»-fansen møtes. En ungjente måtte på sykehus etter å ha slåss om en plakat med bilde av vampyrhelt Robert Pattinson.

Det var på verdenspremieren for en fan-DVD av Pattinson, kalt «Robsessed», at heltedyrkingen utartet seg.

 

Jenta var en av 300 heldige vinnere av en billett til DVD-premieren, der det også ble delt ut gratis plakater av Robert Pattinson. Det var tydeligvis ikke mange nok plakater til alle - for hun og en annen ungjente fløy i tottene på hverandre over den siste plakaten som ble delt ut, melder nettstedet Heatworld.

 

Et øyenvitne sier at «kampen var massiv». Den ene av de to kamphønene måtte på sykehus - og gikk glipp av filmvisningen, noe som nok sved mest.

 

En talsmann for DVD-slippet hevder at det var plakater nok, men at enkelte forsynte seg med flere. Talsmannen fastslår videre:

 

- Robert Pattinson-fansen, kjent som «the Robsessed», er innbitte fanatikere.

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews