Livredd vampyr

(13.03.2009, sist oppdatert 13.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson, som spiller alle «Twilight»-leseres drømmevampyr i filmversjonen, fikk angstanfall etter å ha sett de ti første minuttene av filmen.

Det røper Pattinson (22) til den nye utgaven av bladet GQ. Skuespilleren har nemlig tidligere valgt å ikke se en eneste en av filmene han har medvirket i.

 

Dermed ble det sterkt å sitte i salen i Los Angeles i påvente av at filmen skulle dra i gang, sier den britiske skuespilleren:

 

- Jeg gikk ut og satt i bilen, og hadde et ordentlig angstanfall.

 

Likevel stiller Robert Pattinson opp i de påfølgende «Twilight»-filmene. Neste ut er «New Moon», som vil ha premiere på tampen av 2009. I tiden fremover vil Pattinson likevel være kritisk til filmrollene han sier ja til, forteller han videre til herrebladet:

 

- Jeg er ikke overveldet opptatt av å gjøre mange skuespillerjobber. Gikk alt rett vest nå, ville jeg vært litt sånn «ålreit, det bryr jeg meg ikke egentlig om». Det er antagelig en dum ting å si. Men det er sant. Jeg tror det vil være mye verre å gjøre mange dårlige filmer.

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews