Linsetrøbbel for vampyr-hunk

(02.01.2009, sist oppdatert 02.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Hjertesmelteren Robert Pattinson er ikke veldig begeistret over alle deler av rollen som hovedrollevampyr i filmen «Twilight - Evighetens kyss».

Det ble nemlig smertefullt for Pattinson å se verden gjennom vampyrøyne. Kontaktlinsene han ifører seg for rollen som vampyren Edward Cullen har fått ham til å grue seg til å spille inn oppfølgeren.

 

- Det føles konstant som å ha sand i øynene. Jeg brukte de i tre måneder, og øynene mine ble aldri vant til dem, Pattinson til det britiske bladet Ok!.

 

- Det tok meg 20 minutter per øye hver eneste dag for å få dem på. Jeg måtte bokstavelig talt dytte dem på plass.

 

I tillegg mener Pattinson at kontaktlinsene går ut over skuespillerregisteret hans.

 

- Det var frustrerende. Vanligvis kan man si mye bare med øynene, men når du har to oransjefargede kladder over øynene, så er det ikke så mye som kommer gjennom, sier han - og husker tilbake:

 

- Regissøren kunne si «se på henne med et forelsket blikk», og jeg kunne ikke si annet enn at jeg forsøkte så godt jeg kunne. Og nå må jeg altså ta på linsene igjen, fordi vi skal lage en oppfølger, sukker han.

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews