Liker ikke Edward

(22.11.2011, sist oppdatert 22.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson har tjent seg søkkrik og blitt damemagnet nummer én som vampyren Edward Cullen, men liker ikke rollekarakteren sin i det hele tatt.

- Det irriterende med ham er at fansen oppfatter ham som den perfekte fyren. Jeg ønsket å spille ut feilene hans, men så får du underbevisst hele tiden høre «nei, han må være perfekt», sier Pattinson til Empire Online.

 

Robert Pattinson medgir at han ikke engang liker vampyrer, og ikke kan begripe hvorfor folk blir besatt av dem.

 

- Jeg tror jeg aldri har sett en vampyrfilm hvor jeg synes vampyrene er attraktive. De ender opp med å se verre ut enn i virkeligheten, med den bleke makeupen og huggtennene, sier han.

 

Rollen som vampyrkjekkas har også ført til at skuespilleren ikke finner et sted å bo der han kan være i fred. Ikke må det være mulig å parkere utenfor, og ikke bør folk kunne se inn.

 

- Det er irriterende å prøve å finne en bolig fordi du tenker på ting som om du er en flyktning eller en CIA-agent, du er virkelig bekymret for at noen skal spionere på deg. Du kan ikke engang ha noen til å vaske for deg, og du må bekymre deg over hvem du inviterer som gjester - fordi de kan risikere å snakke om hvor du bor, sier Pattinson, som dater «Twilight"-motspilleren sin, Kristen Stewart.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews