Kristen valgte Canada

(07.09.2012, sist oppdatert 07.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mens alle Hollywood-kjendisene flokket seg til den røde løperen til MTV Video Music Awards i Los Angeles, stakk Kristen Stewart seg vekk på filmfestival i Canada.

Hun dukket opp på visningen av sin nye film «On The Road», basert på Jack Kerouacs beatklassikerbok, på filmfestivalen i Toronto.

 

Dette var hennes første offentlige opptreden siden utroskapsskandalen ble kjent i juli. Da viste det seg at Stewart hadde stått i med «Snow White»-regissør Rupert Sanders - bak ryggen til kjæresten og «Twilight»-motspilleren Robert Pattinson.

 

Pattinson sto selv på scenen under MTV-prisutdelingen og presenterte en ny trailer for den kommende og siste «Twilight»-filmen.

 

Stewart har holdt seg unna rampelyset, men sa følgende til en reporter fra ETOnline. com:

 

- Jeg får litt blackout når jeg viser meg på steder som dette, men jeg har følt meg svært velkommen. Jeg er svært stolt over denne filmen.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews