Kristen Stewart om å date

(27.05.2010, sist oppdatert 27.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kristen Stewart sier hun aldri har gått ut med noen som hun syntes var attraktive.

Skuespilleren, som er sammen med sin «Twilight»-motspiller Robert Pattinson, innrømmer at det tar en stund for henne å bli kjent med noen før hun finner dem tiltrekkende nok til å gå ut sammen med.

 

- Folk vil at jeg skal si at jeg virkelig setter pris på at karene er morsomme og tullete, men jeg har aldri gått ut med noen bare fordi jeg syntes de var attraktive.

 

Stewart sier også at hun ikke har noen karriereplaner etter «The Twilight Saga: Eclipse» og heller enn å frykte det ser hun fram til å ha litt fritid.

 

- Pussig nok har jeg en hel skyfri horisont. Jeg er godt fornøyd med de siste filmene jeg har laget, men jeg har alltid planlagt mine neste tre ting, så å ikke ha noen planer er veldig fint, sier hun til magasinet Flaunt.

 

Samtidig innrømmer hun at interessen for hennes privatliv får henne til å kaste opp og slutte å være lykkelig.

 

- Det er så sprøtt at du bekymrer deg over at folk skal se ting. Du vil like noe, normale mennesker setter pris på sine liv, og jeg også, men det er noe helt annet. Det ender opp som underholdning for andre folk og det får meg til å ville kaste opp, sier hun til det britiske magasinet Elle.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews