Kristen Stewart: - Vil jobbe med Robert igjen

(18.05.2012, sist oppdatert 18.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kristen Stewart sier hun mer enn gjerne jobber med Twilight-motspilleren og kjæresten Robert Pattinson igjen.

Skuespilleren, som snart er aktuell med hovedrollen i eventyrfilmen «Snow White and the Huntsman», lot seg intervjue av Celebuzz i London. Her røpet hun at hun er mer enn villig til å spille mot kjæresten igjen. Hun utelukket heller ikke sin medvirkning i filmer bygget på E.L. James‘ erotiske romantrilogi, «Fifty Shades of Grey». Bøkene omtales ofte som «Twilight for voksne», da de inneholder mange sexscener.

 

- Jeg har ikke lest bøkene enda, så jeg vet ikke, sa Kristen Stewart da hun ble spurt om hun kunne se for seg at hun og Pattinson gestalter karakterene Anastasia Steele og Christian Grey.

 

- Men jeg lengter etter å gjøre en ny film med Rob, jeg synes vi er et godt team. Jeg tror at uansett hva vi lander på, så bør det være latterlig ambisiøst. Så kanskje! Men jeg har som sagt ikke lest det, så jeg vet ikke hva det er, sa hun videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews