Kristen Stewart: - Ei kattedame

(16.06.2010, sist oppdatert 16.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

20 år gamle Kristen Stewart forteller at hun lever et kjedelig liv - med katten sin.

Stewart, som er mest kjent for rollen som Bella Swan i «Twilight»-filmene, og for å ha kapret Robert Pattinson også i det sivile liv, bedryer at hun lever et kjedelig liv.

 

- Jeg er så kjedelig. Nei, virkelig, jeg er det. Jeg sitter hjemme med katten min. Gi meg et par år så er jeg en sånn gal kattedame. Jeg har foreløpig bare en katt, men jeg er helt gal etter ham.

 

Stewart innrømmer også at hun gjerne kunne ønske seg noen litt lysere roller i framtiden, etter at hun har spilt en rekke unge damer som går igjennom ulike prøvelser.

 

Til TV-showet Extra sier hun: - Jeg hadde elsket å gjøre noe lysere. Men det må være noe bra. Det er en sjelden ting når det gjelder romantiske komedier; at de er gjennomført gode.

 

Hun legger til: - Jeg synes det er vanskelig å planlegge. Jeg gjør ikke det. Jeg leser et manus og gjør roller når jeg føler at «dette må jeg bare gjøre».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews