Fredrik Djervell blant de kjekkeste

(30.11.2008, sist oppdatert 30.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den engelske skuespilleren Robert Pattinson (22), som har vært å se som Fredrik Djervell i et par av Harry Potter-filmene, er kåret til en av de kjekkeste gutta i 2008 av nettstedet ETonline.

Andre stjerner som er med på ti på topp-lista inkluderer skuespillerne Shia LaBeouf, Zac Efron, Adam Rodriguez, James Franco og fotballspilleren Tony Romo.

 

Pattinson sier det er vrient å takle sin nye status som sexsymbol, særlig siden han fortsatt har problemer med å finne kvinner som er villig til å gå ut med ham.

 

- For tiden er jeg singel, men jeg leser historier i magasiner og blader at jeg har følge med den og den eller at jeg går ut med den og den. Men det er ikke sant. Men det er ofte godt gjettet fordi jeg alltid liker jenta de setter meg sammen med.

 

- Jeg håper at det er jenta selv som har funnet på det - da har jeg virkelig en sjanse. Kanskje jeg skulle begynne å kontakte dem, undrer han.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews