Fra «Gossip Girl» til Jeff Buckley

(22.06.2011, sist oppdatert 22.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kjekkasen Penn Badgley fra «Gossip Girl» skal spille hovedrollen som sangeren og låtskriveren Jeff Buckley, som døde på tragisk vis i 1997.

Ifølge The Guardian vil filmen «Greetings from Tim Buckley» ta for seg Jeffs forhold til faren Tim, en folkemusiker som også døde ung - av en heroinoverdose - i 1975.

 

- Vi hadde lett grundig i over et år etter en skuespiller som kunne nærme seg Buckleys i ånd og som også hadde den musikalske tyngden nødvendig for å kunne fortelle hans historie på autentisk vis. Penns audition tok pusten fra oss og vi visste vi hadde funnet stjernen vår, sier filmens produsent Patrick Milling Smith til avisen.

 

Hans film forteller historien om Jeff Buckley frem til en konsert i 1991, som regnes som gjennombruddet hans.

 

Samtidig går det også fremover for et annet kinofilmprosjekt, der navn som Robert Pattinson og Jared Leto har vært trukket frem som mulige rolleinnehavere. Denne filmen skal fortelle historien på mer tradisjonelt vis - og har Jeffs mor Mary Guibert med på produsentsiden. Og det er den sistnevnte filmen som har rettighetene til Jeff Buckleys musikk.

 

Jeff Buckley var 30 år da han druknet da han fullt påkledd la ut på svømmetur i Wolf River i Tennessee. Han rakk å gi ut et eneste studioalbum, «Grace», mens han levde. Det inneholdt blant annet hans coverversjon av Leonard Cohens «Halleluja».

(©NTB)

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews