Fikk gitarer av Kristen til jul

(02.01.2012, sist oppdatert 02.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Hva kjøper du til kjæresten som antagelig har alt, etter den innbringende suksessen som vampyrhelt? Kristen Stewart visste råd.

Hun slet med å finne julepresanger til kjæresten, men kom så på den gode ideen med å oppsøke hans yndlingsbutikk - en gitarforretning som spesialiserer seg i sjeldne instrumenter.

 

Der spanderte Stewart 12.000 dollar - nær 72.000 kroner - på to gitarer: En K&F Lap Steel fra 1947 og en 1959 Fender Jazzmaster, melder Us Weekly.

 

«Twilight"-stjernen tilbragte god tid i Norman‘s Rare Guitar Shop, som ligger i Tarzana i California, og diskuterte en rekke ulike gitarer med betjeningen.

 

Robert Pattinson er svært musikkinteressert, og drømte nylig om å få rollen som avdøde Jeff Buckley i en ny kinofilm - selv om han tapte kampen for skuespillerkollega Penn Badgley.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews