Emma Watson roser Pattinson

(16.07.2009, sist oppdatert 16.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

- Han var alltid svært intelligent, hyggelig, talentfull, pen og hadde alt som skulle til, sier Emma Watson om sin tidligere motspiller i «Harry Potter», Robert Pattinson - i dag vampyrhelt for talløse «Twilight»-fans.

Pattinson var med i «Harry Potter og Ildbegeret» i 2005, der han spilte Galtvort-eleven Fredrik Djervell. En annen gammel kollega, Daniel Radcliffe, sier til MTV at Pattinsons karrierehopp er «lærerik»:

 

- Det er virkelig interessant for meg, som selv er sentral i et stort franchiseforetak, å bivåne. Jeg hadde ikke sett «Twilight», og så plutselig kan jeg oppleve hvordan en annen filmfranchise blir massivt stor.

 

Radcliffe sier «Twilight» har gitt ham en sjanse til å forstå hvordan en vanlig fan kan tenkes å reagere på eventyret han selv er med på.

 

- Jeg har ingen anelse om hvordan «Potter» ses på i resten av verden fordi jeg er så sterkt involvert. Å se «Twilight» på en måte eksplodere globalt har vært fascinerende, sier Daniel Radcliffe videre, men innrømmer at han ikke har møtt Pattinson siden innspillingen.

 

- Folk tror alltid at når man er kjendis, så kjenner man alle de andre kjendisene. Men jeg kjenner svært få kjente mennesker!

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews