- Det føltes veldig ekte

(15.11.2011, sist oppdatert 15.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

I den nye «Twilight"-filmen gifter Kristen Stewarts rollefigur seg med Robert Pattinsons. Det føltes veldig ekte, sier hun.

- Det føltes nesten som en ekte seremoni for meg. Jeg renset tankene, og gjorde en god jobb når det kom til å glemme alt rundt. Jeg ønsket ikke å huske det som skjedde på grunn av noen merkelig, nevrotiske skuespilleraktige tanker.

 

I «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1» gifter Bella Swan seg endelig med sin elskede vampyr Edward Cullen, noe fansen har ventet begjærlig på. Men også Pattinson selv innså hvor viktig et bryllup - selv om det bare var på liksom - var for en jente, medgir han:

 

- Hun så ut som om hun var vettskremt, men var så fantastisk, og alle så på henne. Du innser brått hvor nervepirrende dette er for kvinner, sier Pattinson til E! News.

 

Mandag var det premiere i Los Angeles på filmen, og Pattinson medgir at han ble overrasket over hvor mange folk som møtte opp for å se.

 

- Det var som en alternativ virkelighet. Hverdagslivet mitt er så kjedelig. Så møter du opp på ting som dette, og alle tror noe virkelig kult skjer, sier han til MTV.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews