By på kveld med Pattinson - og en giftering

(25.10.2011, sist oppdatert 25.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

«Twilight"-fans bør sjekke kontoen og se om de har råd til å by på en real godbit.

Robert Pattinson ønsker å bidra med støtte til en god sak, nærmere bestemt foreldreløse barn verden over. Derfor stiller han opp som vert for en helt spesiell visning av den nye «Twilight"-filmen, som har premiere i november.

 

Han vil se filmen i selskap med bare 20 heldige - og antagelig pengesterke - vampyrfans, i en privat visning.

 

De 20 billettene vil auksjoneres bort 10. november i Los Angeles til inntekt for organisasjonen GO Campaign. De høystbydende vil også få hver sin «Twilight"-gavepose, med både signerte plakater og en kopi av Bella Swans giftering, melder Eonline.com.

 

Forrige gang Pattinson stilte seg selv til rådighet som auksjonsobjekt for GO Campaign var i fjor. Da gikk han under hammeren for nærmere en halv million kroner. Til den prisen fikk den heldige auksjonsvinneren møte ham på filmsettet under innspillingen av «Twilight: Breaking Dawn»

(©NTB).

 


Les alt om Robert Pattinson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews