Bikkjekrangel for Stewart

(31.07.2012, sist oppdatert 31.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Siste nytt på sladrefronten om isfronten mellom skuespillerne Kristen Stewart og Robert Pattinson handler om hvem som skal få ansvaret for deres felles hund.

Etter at Stewart ble fotografert i hete omfavnelser med regissøren Rupert Sanders, og siden beklaget romansen offentlig, har «verden» lurt på om Robert Pattinson vil tilgi henne.

 

Siste nytt på sladrefronten er at de tidligere kjærestene og Twilight-yndlingene nå ligger i en bitter strid om hvem som skal få ansvaret for deres felles hund, melder RadarOnline. De har adoptert hunden Bear fra et omplasseringssenter for dyr, og en kilde sier:

 

- Etter at Rob dro fra deres Los Angeles-hjem, har han sagt klart fra til Kristen at han vil ha med seg Bear. Hun ble knust. De adopterte Bear sammen og hun føler omtrent at det er deres lille baby. Men Rob trenger Bear nå som hjelp til å komme over det som har skjedd.

 

Men kilden sier at Stewart slett ikke ønsker å gi opp Bear så lett. - Hun vil ha delt omsorgsrett - og det kan bli kranglete.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews