Avviser «Snehvit»-dumping

(16.08.2012, sist oppdatert 16.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Filmselskapet Universal Pictures avviser at Kristen Stewart er dumpet fra oppfølgeren til «Snow White and the Huntsman».

- Vi er ekstremt stolte av filmen, og vi utforsker for tiden alle muligheter til å fortsette franchisen. Alle meldinger om at Kristen Stewart er blitt forkastet, er falske, skriver en representant for Universal Pictures i en mail til ABC News.

 

Selskapet ser på muligheten til å lage en oppfølger, som blir en spin-off som fokuserer på jegeren i filmen - spilt av Chris Hemsworth. Det innebærer ifølge Los Angeles Times at det fremdeles kan finnes en plass i filmen for Stewarts rollekarakter.

 

Det er heller ikke avgjort om regissør Rupert Sanders, som gjorde den første filmen, blir med videre: Ifølge avisen er verken manusforfatter eller regissør endelig bestemt.

 

Sanders og Stewart skapte store bølger - for hennes del også brudd med kjæresten og «Twilight»-motspilleren Robert Pattinson - da de ble tatt på fersken. Begge har bedt offentlig om unnskyldning for utroskapen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews