«Twilight»-regissør ber om respekt for stjernene

(10.08.2012, sist oppdatert 10.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

«Twilight»-regissør ber om respekt for stjernene. Foto: © Landmark / PR Photos
Robert Pattinson og Kristen Stewart fotografert sammen med Taylor Lautner før skandalen brøt ut. Foto: © Landmark / PR Photos
Regissør av den siste «Twilight»-filmen, Bill Condon ber fans og medier ha respekt for sine to stjerner - Robert Pattinson og Kristen Stewart.

Paret brøt med hverandre etter at Stewart ble avslørt som utro med «Snow White and the Huntsman»-regissør Rupert Sanders. Til høsten skal de begge reklamere for den avsluttende vampyrfilmen.

 

- Faktum er at de er skuespillere som spiller en rolle, og det er kanskje ikke så dumt at folk blir minnet på det, sier Condon til Entertainment Weekly.

 

- Begge disse to skuespillerne ga hjerte og sjel til «Twilight»-filmene. De har alltid vist stor respekt for fansen som gjorde filmene til en slik suksess. Nå er det på tide at litt av denne respekten gis tilbake til dem.

 

Robert Pattinson vil opptre offentlig for første gang siden kjærestens sidesprang ble avslørt. Det skjer mandag i fjernsynsprogrammet «The Daily Show» på Comedy Central. Der forventes han å snakke om sin nye film «Cosmopolis», som har premiere denne måneden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.304 sec - 1 pageviews