«Twilight»-regissør bekrefter romansen

(13.11.2009, sist oppdatert 13.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Catherine Hardwicke, regissør av den første «Twilight»-filmen, bekrefter langt på vei ryktene om at hovedrolleinnehaverne Robert Pattinson og Kristen Stewart har falt for hverandre.

I et intervju med bladet Time sier Hardwicke at kjemien mellom de to var intens allerede fra begynnelsen av.

 

- Jeg sa til Rob at han ikke engang måtte tenke på å innlede et forhold til henne: «Hun er under 18, du vil bli arrestert», forteller hun.

 

Hardwicke sier at de to holdt seg på matta under innspillingen av den første filmen.

 

- Ut ifra det Kristen sa rett ut til meg, så skjedde det ingenting. De krysset ingen grenser mens de holdt på med første film. Jeg tror det tok lang tid for Kristen å innse at «greit, jeg må prøve dette og se om han er noe for meg».

 

Kristen Stewart var solgt på Pattinson i rollen som vampyren Edward Cullen allerede fra første prøvefilming, da filmfolkene fremdeles slet med å velge mellom tre vampyrheltkandidater. Blant scenene hun prøvde ut med ham, var en kyssescene.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews