«Eclipse»-produsent:-Håper de holder sammen

(30.06.2010, sist oppdatert 30.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Nå bør bare Kristen Stewart og Robert Pattinson slutte å være så hemmelighetsfull om hvor vidt de er sammen eller ikke. «Eclipse»-produsent Wyck Godfrey har nemlig bekreftet at de to er et par.

Stewart og Pattinson har i stor grad drevet PR for filmen hver for seg, kanskje for å stagge rykteflommen om at de også privat har et glødende kjærlighetsliv.

 

Rundt på PR-turné i Europa hadde Stewart med seg motspiller Taylor Lautner. Robert Pattinson på sin side har begrenset sin PR-deltakelse til Los Angeles-premieren, samt et intervju med Jay Leno.

 

Men at de opptrer litt hver på sin kant, skyldes nok ikke brudd. Produsenten Godfrey sier i alle fall i et intervju med magasinet Time at han håper de to fortsetter å holde sammen.

 

- Noe jeg virkelig tenker på er: «Herregud! Jeg håper de holder sammen». Det ville blitt så ubehagelig på settet dersom de virkelig røk uklar. Du vet, de skal portrettere disse elskende i to filmer til. Gud, jeg håper de holder sammen. Vær så snill, hold sammen. Det er en stor greie i livet mitt nå.

 

Han ser likevel ut til å ha god tro på at forholdet vil vare, og tror også pressen snart vil miste interessen. Han sier: - Dersom folk lever et stabilt liv, blir pressen fort lei. Og vi er nok på vei dit. Vi innser at de er sammen og har sitt liv, og så får vi heller finne noen andre vi kan skape litt drama rundt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews