Williams reddet Halliwells liv

(29.03.2010, sist oppdatert 29.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det tidligere Spice Girls-medlemmet Geri Halliwell sier at den britiske sangeren Robbie Williams reddet livet hennes etter at hun nesten døde av bulimi.

Etter at hun forlot gruppa i 1998 gikk Halliwell kraftig ned i vekt, og folk rundt Halliwell fryktet for helsen hennes da hun var nede i 44 kilo.

 

Men hun klarte å komme seg over den farlige spiseforstyrrelsen da det tidligere Take That-medlemmet Williams, som hun skal ha hatt følge med på den tiden, oppfordret henne til å søke profesjonell hjelp.

 

Halliwell skrev seg inn på klinikken Cottonwood Du Tucson i Arizona i 2001 og sier hun alltid vil være takknemlig for at Williams reddet henne.

 

- Jeg var redd for at jeg ville bli tykk. Jeg spiste masse og følte meg tykkere og så sørget jeg for at jeg kastet opp. Det var skrekkelig. Robbie viste at jeg led av bulimi og rådet meg til å søke hjelp. Han sa til meg at jeg burde legge meg på en klinikk og det reddet trolig livet mitt. Bulimien hadde blitt verre uten det. Jeg vil alltid være takknemlig overfor ham, alltid. Jeg sto veldig nær Robbie etter å ha forlatt Spice Girls og det var et veldig viktig vennskap, sa hun på det britiske TV-programmet Piers Morgan?s Life Stories.

 

- Jeg var ensom og følte at han var den eneste personen på kloden som kunne forstå meg på grunn av hans erfaringer fra Take That. Vi forsto hverandre. Men jeg hadde egentlig ikke følge med ham. Jeg er lykkelig og sunn nå, sier hun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews