Williams: - Unaturlig å holde seg til en kvinne

(25.10.2012, sist oppdatert 25.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Popartisten Robbie Williams ble nylig pappa og snakker stadig om den store kjærligheten han føler til datteren og sin amerikanske kone, Ayda Field.

Han bedyrer i et nytt intervju med The Sun at han ikke har noen problemer med trofasthet etter at han la alkoholen på hylla.

 

- Det er hundre ganger lettere når du ikke drikker. Og jeg drikker ikke. Dersom jeg drakk, hadde forholdet vært dødsdømt. Hadde jeg drukket, ville jeg ikke holdt meg på matta.

 

Han sier videre: - Jeg har alltid med meg kona. Alltid. Jeg har ikke savnet andre kvinner, men jeg er fortsatt en mann. Det blir et livslangt prosjekt. Og det føles unaturlig. Men så langt har det gått bra.

 

38-åringen sier han er lykkeligere enn noensinne etter at han ble far i september. Han sier følgende om fødselen:

 

- Det var et kosmisk og et veldig, veldig magisk øyeblikk. Hun sliter litt med refluks, men er ellers en avslappet baby. Jeg koser meg med å skifte bleier og nyter virkelig å være pappa. Jeg vil ikke være noe annet enn pappa og ektemann. Livet er virkelig perfekt akkurat nå.

(©NTB)

 

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 7.643 sec - 1 pageviews