Williams: - Det blir jente

(25.05.2012, sist oppdatert 25.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robbie Williams bekrefter at han og kona, Ayda Field, venter baby - og sier det blir ei jente.

Popsangeren sies å være svært glad for tiden, og ifølge kilder gleder han seg stort over de forestående begivenhetene. Men han og Ayda har forsøkt å holde tett om nyheten.

 

- Det er en jente. Jeg er veldig, veldig glad for å bli pappa. Jeg kan ikke vente. Men kona har vært streng, hun har sagt: «Ikke gå rundt og fortell dette nå», sier han - og legger til: - Livet er fantastisk nå. Virkelig flott.

 

38-åringen er ikke snauere enn at han planlegger å lære den kommende datteren selvforsvar, slik at hun kan forsvare seg dersom det blir nødvendig: - Hun skal få lære seg både fotball, karate og boksing, fortsetter popstjernen.

 

Take That-kollega, Gary Barlow, gleder seg stort til å se kompisen i papparollen. Barlow, som har nummer fire på vei og er nominer til tittelen «årets kjendispappa» i Storbritannia, sier til Daily Mirror: - Jeg ville virkelig like å henge rundt Robbies hus 24 timer i døgnet, bare for å se ham med babyen. Jeg er virkelig nysgjerrig på hvordan det kommer til å fungere. La oss innse det, han er en stor unge.

 

Han mener likevel Williams vil takle oppgaven på trak arm, og mener babyen ankommer svært kjærlige omgivelser: - De er et så søtt par, de to. Jeg kaller dem John og Yoko. De står hverandre svært nær.

(©NTB)

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews