Take That korer for Robbie

(20.05.2011, sist oppdatert 20.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Robbie Williams er nå så rørende god venn med gutta i gamlebandet Take That at de er villige til å kore når han fremfører solohitsene sine.

Når det gjenforente Take That legger ut på sin «Progress Live»-turné neste fredag, vil konserten også inkludere et solosett med Robbie Williams, der han fremfører sine egne hits som «Angels».

 

Nå røper The Sun at de fire andre i Take That, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald og Jason Orange, vil fungere som backingkorister for ham.

 

- At gutta ble enige om å kore Robbies klassikere turneen igjennom er virkelig betydningsfullt. Alle de vonde følelsene har de nå lagt bak seg, sier en kilde til avisen.

 

Robbie Williams hoppet av Take That i 1995 for å bygge sin egen solokarriere, noe som førte til mange års bitre følelser - til kvintetten ble gjenforent i 2010.

 

Turneen som starter i Sunderland 27. mai og slutter i Tyskland 29. juli er den første med alle fem om bord siden 90-tallet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews