- Skeptisk til gjenforent Take That

(19.11.2012, sist oppdatert 19.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robbie Williams skal angivelig ikke ha ønsket storsuksess for sine tidligere bandkompiser i Take That.

Popartisten syntes det var sprekt da hans tidligere bandkompiser Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange og Howard Donald samlet seg igjen i 2006. Men han innrømmer at han ikke ville at de skulle gjøre det så bra som de gjorde. Williams sluttet i boybandet i 1995, bare måneder før hele bandet la opp. Han ble imidlertid med igjen en periode i 2010, men innrømmer ifølge The Sun:

 

- Da gutta først søkte sammen, tenkte jeg: «Ja vel ... særlig». Så hørte jeg at de hadde solgt 275.000 billetter. Da måtte jeg revurdere oppfatningen min. Jeg ble helt satt ut på alle måter. Plutselig forsto jeg at vi hadde betydd en del for folk der ute.

 

Williams sier at han ble ganske forvirret av den plutselige store suksessen til sine tidligere bandkumpaner. Han sier han var glad på en måte, samtidig som han ikke ville at de skulle ta over hele showet: - Jeg tenkte at de godt kunne ha litt suksess, så lenge det ikke tok helt av. Men det gjorde det!

 

Williams ser at han selv har litt av en solokarriere bak seg, og slår fast: - Jeg står vel litt over Steps, men litt under Westlife. Er jeg en nasjonalskatt? Tja. Jeg kan ikke se at jeg ikke er det. Jeg er vel en okay kar.

 

Intervjuet har fått tittelen «When Robbie Met James» og sendes via Sky One 23. november.

(©NTB)

 

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews