Robbie ville «knuse» Gary Barlow

(09.11.2010, sist oppdatert 09.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

I en ny dokumentar i kjølvannet av Take Thats gjenforening med Robbie Williams snakker han og Gary Barlow ut om feiden sin.

- Problemet mitt har alltid vært Gary. Jeg ønsket å knuse ham. Jeg ønsket å knuse minnet om bandet, og jeg ble ikke ferdig med det, sier Robbie i dokumentaren «‘Take That: Look Back, Don?t Stare», som sendes i Storbritannia førstkommende lørdag.

 

Der følger filmkameraene Gary Barlow (38), Mark Owen (38), Jason Orange (40) og Howard Donald (42) når de slutter fred med Robbie Williams (36) - etter et bittert tiår.

 

Og Robbie innrømmer ærlig at selv da Gary slet med solokarrieren sin, og virkelig var nede, klarte han ikke å tilgi sin gamle venn. Det ber han om unnskyldning for nå, skriver The Sun.

 

Også Gary Barlow slet - ikke minst da han så Robbies suksess. Han ba til og med banken om å endre navnet på kredittkortene sine, fordi han ikke orket mer latterliggjøring.

 

- Jeg orket ikke mitt eget navn. Selv på telefonen fleipet folk med meg, sier Gary i dokumentarfilmen.

 

Nå er Take That atter en kvintett, og slipper sitt første album med Robbie på 15 år. I 2011 følger de opp med en gigantisk Europa-turné.

(©NTB)

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews