Robbie skriver på nytt

(01.04.2011, sist oppdatert 01.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Take Thats gamle hit «Back for Good» ser ut til å bli en selvoppfyllende profeti for Robbie Williams og gruppa.

Sangeren skulle opprinnelig bare være med i gruppa igjen for et album og en turne. Men ifølge The Sun, som har fått en av gruppas sangere, Gary Barlow, i tale ser det ut til å bli langt mer enn det ene året.

 

- Det er som om en drøm blir sann. I begynnelsen sa vi alle at det bare handlet om en plate - men vi har begynt å skrive musikk sammen - så vi får se, slår han fast.

 

Men det var nære på at det ikke ble noen Take That-gjenforening i det hele tatt. Robbie Williams har i tidligere intervjuer fortalt at han var livredd for å møte sine gamle bandkumpaner igjen på grunn av alle tidligere konflikter, og alle de «fæle tingene» han ifølge eget utsagn sa til kollegaen Gary Barlow, har BBC meldt.

 

Men Williams svelget stoltheten og møtte hele gjengen igjen.

 

- Det var en sånn situasjon i livet som hadde kunnet blitt svært eksplosiv og det kunne gått skikkelig dårlig, har Williams uttalt om kvelden da gjengen møttes - og bestemte seg for å begynne å synge sammen igjen.

(©NTB)

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews