Robbie Williams ser mot varmere strøk

(07.11.2012, sist oppdatert 07.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robbie Williams har suksess med sin nye singel «Candy». Det vurderer han å feire med å skaffe seg feriehus i Bahamas, ifølge The Sun.

Robbie Williams har lagt lista høyt med «Take The Crown» som tittelen på sitt nye album. Singelen «Candy» har hoppet til topps på hitlistene i hjemlandet, og til helga forventes også albumet å toppe bestselgerlistene. Dette betyr mer penger i kassa og enda større grunn til å oppfylle kona Ayda Fields drøm: Et idyllisk feriehus i Karibia, ifølge The Sun.

 

- Robbie, og spesielt Ayda, har kjent på effekten av kulda i London de siste ukene. De har sett på eiendommer i Bahamas fordi de har vært der før og elsker Robbies anonymitet der, forteller en kilde.

 

Paret, som for ikke lenge siden fikk en datter, planlegger ifølge kilden å bo i Storbritannia mens Williams jobber med solokarrieren. De skal også ønske at datteren Teddy vokser opp i England.

(©NTB)

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews