Robbie Williams kjøper kunst til barnerommet

(11.04.2012, sist oppdatert 11.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Først i september kommer datteren til Robbie Williams til verden. Men allerede er den vordende pappaen i gang med å kjøpe kunst til henne.

Han punget glatt ut med nær 280.000 kroner for et verk av gatekunstneren Bambi, kalt det kvinnelige motstykket til Banksy. Det er laget med svart stensil og forestiller en baby.

 

- Robbie er i ferd med å satse på kunst. Da han så babymaleriet, forelsket han seg i det og vil ha det til sin lille jente, sier en kilde til Daily Star.

 

Robbie Williams fikk øynene opp for Bambi etter at hans bandkollega fra Take That, Mark Owen, kjøpte et annet bilde av henne tidligere i år.

 

Kunstinteressen hans ble vekket i fjor da han forberedte seg til turneen med Take That. Nylig avslørte sangeren - som er hundeelsker og deler huset i Los Angeles med hele syv hunder i tillegg til kona Ayda - at han har bestilt malerier av sine avdøde hunder i Tudor-kostymer.

(©NTB)

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews