- Robbie Williams gifter seg i helgen

(06.08.2010, sist oppdatert 06.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge storavisen The Sun skal popstjernen Robbie Williams gifte seg med sin amerikanske kjæreste, Aida Field, i helgen.

Den 36 år gamle sangeren skal ta Field til ekte lørdag 6. august, dersom vi skal tro avisen. Sangeren og hans utkårede skal visst nok ha planer om en romantisk og intim seremoni på øya Santa Catalina ved California-kysten - ei øy som er en favoritt for bryllupsreisende.

 

Williams er tidligere blitt koblet romantisk til en serie svært kjente kvinner - som blant andre Geri Halliwell, Rachel Hunter og Nicole Appleton. Men det var altså til slutt en amerikansk skuespiller som skulle få ham på kroken.

 

Så gjenstår det å se om The Sun har rett i sine påstander, og den britiske popyndlingen virkelig gjør Aida Field til «en ærbar kvinne» i løpet av helgen.

 

De to har vært sammen siden 2006 - og Williams har sagt at hun er den eneste kvinnen som har fått ham til å tenke at barn og familieliv kan bli en realitet for ham.

 

Ifølge The Sun fortalte Robbie Williams familie og venner om bryllupet først sist uke for å holde det hele hemmelig for pressen. Nå knyttes det stor spenning til hvor vidt de gamle bandkumpanene fra Take That vil dukke opp under seremonien.

 

En kilde sier: - Robbie og Ayda har vært dypt forelsket lenge nå. De bruker nesten all våken tid sammen og virker totalt uatskillelige. De har en liten gjesteliste og har avslørt bare små detaljer til de utvalgte som er invitert.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews