Noel Gallagher svært fornøyd med egen suksess

(24.10.2012, sist oppdatert 24.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Britiske Noel Gallagher sammenligner sin egen suksess med Robbie Williams‘.

Gallagher mener han har gjort det like godt som Robbie Williams, etter at han gikk solo. Også Williams har gjort stor suksess på egen hånd etter at han forlot boybandet Take That.

 

Gallagher, kjent fra Oasis, lanserte i fjor sitt soloprosjekt med bandet High Flying Birds. Plata han ga ut med bandet ble den nest mest solgte i Storbritannia i 2011. Dette gjør Gallagher like suksessrik som Williams, ifølge Gallagher selv.

 

- Foruten Robbie Williams etter Take That, kan jeg ikke tenke meg noen annen fyr som har vært i et stort band, og så gått solo, og som har hatt denne typen suksess, sier Gallagher til den irske TV-kanalen RTE.

 

- Det er fenomenalt. Albumet er tilbake blant topp ti i dette øyeblikket. Jeg tror ikke jeg visste hva jeg bega meg ut på da jeg gjorde dette, fortsetter han.

 

Oasis-brødrene Liam og Noel Gallagher gikk hver sin vei etter svært mye krangling og offentlig skittentøyvask.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews