Kan ikke være modell for eget undertøy

(13.09.2012, sist oppdatert 13.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robbie Williams sier røykestoppen har gjort at han er blitt for rund til å være fotomodell for sin egen undertøykolleksjon.

Kiloene har sneket seg på etter at den vordende pappaen sluttet å røyke. Det får konsekvenser også for ideene han har om sideinntekter fra klesbransjen, slik folkene rundt ham har foreslått.

 

- Å være modell for mitt eget undertøy er noe jeg helt klart vil, men jeg klarer ikke å rive meg løs fra sjokolade nå. Jeg ga opp røyking og innså at skinnyjeans ikke var riktig for meg nå, så jeg er klar for treningsstudioet, sier Williams til Daily Mirror.

 

- Jeg må bare holde meg unna spiskammerset. Jeg nærmer meg 40, så det er nå eller aldri når det kommer til å gå ned i vekt. Vi må forby sjokolade. Fansen min må slutte å gi meg det!

 

Det er managementet til Robbie som har spurt om han er interessert i å lage sitt eget klesmerke.

 

- Jeg tenkte «jeg har brukt klær hele livet, jeg må klare dette». Jeg er gal nok til å tro at jeg kan, akkurat slik jeg var gal nok til å tro at jeg kunne skrive sanger, synge dem og så ville folk komme i haugevis for å se på meg igjen. Så forhåpentligvis vil dette være en del av min stormannsgale plan for livet, sier han ifølge avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews