Halliwell er singel igjen

(11.03.2009, sist oppdatert 11.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Geri Halliwell (36) har tatt av seg forlovelsesringen, mindre enn tre måneder etter at hun forlovet seg.

Den italienske millionæren Fabrizio Politi møtte det single Spice Girls-medlemmet Geri Halliwell i desember på en nattklubb i Firenze. I januar offentliggjorde Geris management nyheten: «Vi er glade for å meddele at Geri Halliwell og Fabrizio Politi er forlovet», het det i en pressemelding.

 

Men lykken ble kortvarig for Spice Girls-medlemmet, som ikke har hatt spesielt mye hell med seg når det gjelder kjærlighet.

 

Og det skal være Halliwell selv som gjorde det slutt. Ifølge en kilde som den britiske storavisen The Sun siterer, våknet hun ganske enkelt opp en morgen og bestemte seg for at hun slett ikke er typen som gifter seg.

 

Kilden legger til: - Hun elsket å være i et forhold men fant ut at alt hun trenger er datteren Bluebell - som holder henne lykkelig. Fabrizio er lei seg men respekterer Geris avgjørelse.

 

Vennene skal ikke være spesielt overrasket: Geri har en historikk på å få kalde føtter. Hun har vært linket til herremenn som DJ Chris Evans, sanger Robbie Williams og manusforfatter Sacha Gervasi - sistnevnte er faren til hennes to år gamle datter.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews