Gary Barlow til Nordpolen

(22.07.2010, sist oppdatert 22.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Take That-sangeren Gary Barlow planlegger å ta med en gjeng med andre kjendiser på en strabasiøs tur til Nordpolen i 2012 til inntekt for et veldedig formål.

I fjor ledet han en lignende ekspedisjon opp Kilimanjaro i Afrika og nå er det altså Nordpolen som står for tur for å skaffe penger til BBC Sport Relief.

 

Barlow regner med at polturen vil ta en uke.

 

- Gary elsker utfordringer. Så snart han var ferdig med Kilimanjaro-turen begynte han å planlegge hva han skulle gjøre i neste omgang. Det var snakk om å klatre opp Mount Everest, men det er en veldig stor utfordring. Det er ikke akkurat lettere å legge turen til Nordpolen, men det er lettere å gjennomføre og tar mindre tid, sier en kilde til den britiske avisa The Sun.

 

Gary Barlow ser allerede ut til å komme i form til turen etter at sangeren og hans kolleger i Take That ble enige om å bannlyse alkohol under sine konserter neste år.

 

Gruppa, som nå har fått med seg sin gamle bandkamerat Robbie Williams igjen, vil bare drikke brus og mineralvann bak scenen når de legger ut på sin turne med 54 konserter av hensyn til gruppemedlemmet Mark Owen som tidligere har slitt med alkoholproblemer.

 

- Det er et følsomt tema, men alkohol vil ikke være tilgjengelig for verken bandet eller folkene som jobber for dem på turneen. Den siste turneen deres var en eneste stor fest og av hensyn til Mark og Robbie så går ikke det denne gangen.

(©NTB)

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews