Fikk Robbie Williams på kjøpet

(03.09.2012, sist oppdatert 03.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Robbie Williams var en del av pakken da bestevennen hans nylig ble smidd i hymens lenker.

Popartisten Robbie Williams og barndomsvennen Jonathan Wilkes har alltid hatt et nært vennskap. De har samarbeidet om låter og sunget sammen, og da låtskriveren nylig tok med seg kjæresten til alters, var det innforstått at en tredjeperson alltid vil være del av livene deres. Nikki Wilkes sier:

 

- Det har alltid vært tre stykker i dette forholdet, vi har gjort alt mulig sammen.

 

Ektemannen legger til: - Til og med under ekteskapsinngåelsen, sa han som utførte seremonien: «Nikki, vil du ta Johnny og Robbie til ekte». Vi var på turné sammen i 2006, og det ble galskap, surrealistisk og helt vilt. Vi hadde det så moro og fikk sett verden sammen. Jeg tok med Nikki og sønnen vår, som bare var 16 måneder, og plutselig hadde han vært i ni land. Det var fantastisk.

 

Williams bor i Los Angeles med kona Ayda Field, som venter parets første barn. Men Jonathan Wilkies sier til The Sun at han snakker med bestevennen nesten daglig.

 

- Jeg er veldig heldig, det er ikke mange som har et så spesielt vennskap, vi har vært gjennom tykt og tynt sammen. Det er sjeldent, men jeg tar det for gitt i perioder, og Rob ville nok sagt det samme. Bare sjelden beholder man vennene man fikk i fireårsalderen, men han er faktisk fortsatt min beste venn.

(©NTB)

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews