Endelig bryllup for Robbie Williams

(09.08.2010, sist oppdatert 09.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

En av verdens mest ettertraktede ungkarer giftet seg i helgen.

På lørdag giftet den engelske popstjernen Robbie Williams (36) seg med den amerikanske skuespilleren Ayda Field (31) som han sier har gjort ham til «et helere menneske», ifølge hans talsmann Murray Chalmers. Det melder nyhetsbyrået AFP.

 

Seremonien ble holdt i deres hus i Los Angeles med bare familien og en håndfull venner til stede.

 

Hemmelighetskremmeriet har vært stort i forkant av bryllupet. I begynnelsen skulle paret gifte seg på den romantiske øya Santa Catalina utenfor California, men planene ble raskt endret da nyheten ble kjent for pressen. I stedet valgte paret altså å la seg vie i hagen utenfor deres hjem.

 

- Endelig er Rob lykkelig. Det er det man ønsket at ens barn skal få oppleve og jeg har aldri sett ham så lykkelig før, sier sangerens far Pete Conway til News of the World.

 

Williams og Field har vært sammen i flere år. Williams har kjærlig kalt henne for «min sveitsiske armékniv» med tanke på hennes allsidighet.

 

- Hun elsker fotball. Om noe er feil med DVD-spilleren, datamaskinene eller noe sånt så fikser hun det med en gang, har han sagt om sin Ayda.

(©NTB)

 


Les alt om Robbie Williams!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews