Lowe med nye bokplaner

(13.12.2011, sist oppdatert 13.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rob Lowe planlegger en ny bok som får tittelen «Love Life». Det blir en oppfølger til dette årets store, amerikanske bestselger på selvbiografifronten: «Stories I Only Tell My Friends».

Den nye boken skal ta for seg kjærlighetslivet og familielivet til Hollywood-stjernen, melder People. Det er forlaget Simon & Schuster som har fått Lowe til å love å skrive en oppfølger, og tanken er at boken skal være klar for utgivelse i 2013.

 

I den nye boken vil Lowe gå mer i dybden og fortelle om alt fra ekteskapet, økonomien og farsrollen, heter det videre.

 

«Stories I Only Tell My Friends» lå 17 uker på New York Times bestselger liste og den har også fått flust med gode anmeldelser.

 

I en uttalelse sier Lowe: - Jeg håper leserne vil tenke på den første boken som en restaurant hvor de fikk servert et godt måltid. Så er det bare å håpe at de likte det de fikk så godt at de vil vende tilbake for å prøve en ny rett.

 

Forlegger Jonathan Karp uttalelser seg entusiastisk om Lowes nye prosjekt:

 

- Den første boken viser at Rob Lowe er en stødig historieforteller. Den andre boken vil vise at han kan fortsette å holde på leserne.

(©NTB)

 


Les alt om Rob Lowe!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.143 sec - 1 pageviews