Idyllen slutt for Melissa

(02.03.2011, sist oppdatert 02.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

I fjernsynsserien «Det lille huset på prærien» var idyllen fullkommen, men for barnestjernen Melissa Gilbert er den slutt - igjen.

Gilbert (46), som spilte Laura Ingalls i den populære 70-tallsserien, har siden 1995 vært gift med Bruce Boxleitner (60) - på sin side kjent fra westernserien «Familien Macahan» så vel som «Tron».

 

Sammen har de sønnen Michael (15), oppkalt etter Gilberts avdøde TV-far Michael Landon. Boxleitner har to barn fra før, og Gilbert dessuten en 21 år gammel sønn fra sitt første ekteskap.

 

«Vi har elsket hverandre svært lenge og vi har fire utrolige sønner sammen. På vegne av vår familie ber vi om ro i denne svært vanskelige tiden», skriver Gilbert i en presseuttalelse.

 

Melissa Gilbert datet Rob Lowe allerede da hun var 17 år, og har også hatt romanser med Tom Cruise, John Cusack, Scott Baio og Billy Idol.

 

Fra 2008 og frem til i fjor spilte hun rollen som moren, «Ma» Ingalls, i en musikalversjon av «Det lille huset på prærien», en forestilling som også turnerte USA rundt.

(©NTB)

 


Les alt om Rob Lowe og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews