Lisa Marie vil vente med skole for barna

(20.09.2012, sist oppdatert 20.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Tvillingjentene Harper og Finley (3) får kose seg hjemme med mamma Lisa Marie Presley enda noen år.

I et intervju med BBCs Radio 2 uttaler Presley at hun er «sjokkert» over hvor tidlig barn blir sendt av gårde til barnehager og skoler i Storbritannia.

 

Dit flyttet nemlig datteren til Elvis sammen med ektemannen Michael Lockwood etter at tvillingdøtrene ble født i 2008. Hun kjøpte en prakteiendom nær Tunbridge Wells i Kent, for øvrig ikke langt unna det tidligere hjemmet til scientologigrunnlegger L. Ron Hubbard. Presley er en ivrig scientolog.

 

- Jeg nøler med å sende dem av gårde, jeg vil ikke ha dem ut så tidlig. Jeg forstår at foreldre som jobber må gjøre det, men jeg ønsker ikke å miste dem så raskt. Jeg tror jeg kommer til å bli gal når alle drar av gårde på skole, fordi jeg ikke kommer til å vite hva jeg skal drive med, sier Lisa Marie Presley (44).

 

Hun har også to barn fra sitt første ekteskap, Danielle Riley Keough (23) og Benjamin (19). Mens de vokste opp i USA, valgte hun med sin nye familie å flytte til England.

 

- Folk i California er så selvopptatte. Jeg bodde i samme nabolag i 17 år og møtte aldri en nabo. Da jeg flyttet hit, fikk jeg lapper og blomster og folk tok kontakt, noe jeg syntes var utrolig. Det er en livskvalitet som jeg trengte, og som jeg finner svært oppfriskende, sier Presley.

(©NTB)

 


Les alt om Riley Keough!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews