Vil «alltid elske ham»

(20.08.2012, sist oppdatert 20.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Søndag røpet Rihanna at hun fremdeles nærer stor kjærlighet til Chris Brown, som hun tror var «hennes livs kjærlighet».

Brown skapte store overskrifter da han grisebanket Rihanna for tre år siden og ble dømt til fem års prøvetid og et halvt års samfunnstjeneste. Men da Rihanna snakket ut om det meste, i et bredt anlagt intervju med Oprah Winfrey kringkastet i USA søndag, kom følgende frem:

 

- Vi bygget et tillitsforhold og sånn er det. Vi elsker hverandre og det vil vi antagelig alltid gjøre. Og det er ikke noe som vi vil forsøke å forandre. Det er ikke noe du kan stenge av, om du noensinne har vært forelsket, sa en tårevåt Rihanna i programmet «Oprah‘s Next Chapter».

 

Men de sees ikke, opplyste Rihanna videre, siden Brown er i et nytt forhold. Likevel hevder hun at de har «et svært nært vennskap» nå som besøksforbudet hans er opphevet.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.221 sec - 1 pageviews