Vennene bruker Fergies nye vesker

(30.08.2007, sist oppdatert 30.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Når Fergie lanserer sine nye veskekolleksjoner, får hun god drahjelp fra kjendisvenninnene.

Victoria Beckham har to av veskemodellene som Black Eyed Peas-vokalisten har designet. Rihanna valgte en stor, romslig svart modell, mens Rebecca Romijn og Molly Sims dro over til Fergies hus og plukket ut hver sin veske.

 

Dermed blir venninnens veske noe av det rimeligere som Posh Beckham har vist seg offentlig med i det siste: Ingen av Fergies vesker vil koste mer enn 200 dollar, altså 1.100 kroner.

 

- Jeg ønsket å dra i gang noe jeg ville hatt råd til selv før i tiden, da jeg ønsket å se bra ut - men ikke hadde råd til de dyre sakene. Jeg ønsket likevel ting som var av god kvalitet og var moteriktige. Hadde jeg hatt råd til det, ville jeg brukt Chanel hele tiden, sier Fergie til New York Post i anledning av lanseringen av hennes nye veskemerke, kalt Fergie for Kipling.

 

I alt 78 vesker fordelt på tre ulike kolleksjoner kan Fergie by på, fra den praktiske, jordfargede serien Nice Scout via den rocka Naughty Scout og over til kvelds- og luksusveskene kalt Dutchess - for øvrig samme navn som soloalbumet hennes fra i fjor.

 

En av veskene har samme skotskrutede mønster som en kjole som Fergie brukte under av sine Fergalicious-opptredener.

 

- Det er maken til Ferguson-tartanen, som er mitt etternavn og min skotske arv, sier Fergie.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna og Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews