Usikkerhet råder rundt Chris Brown

(09.02.2009, sist oppdatert 09.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Mens Chris Brown er ute mot kausjon, fortsetter politiet i Los Angeles å etterforske hva som egentlig skjedde da en kvinne ringte inn til nødnummeret 911 og sa at en mann gjorde henne vondt.

Ifølge nyhetsbyrået AP råder det fremdeles full uvisse om det var et fysisk angrep, og i så fall: Mot hvem.

 

Hendelsen skal ha funnet sted i det fornemme Hancock Park-nabolaget kort tid etter at Brown (19) og hans kjæreste Rihanna (20) ble sett sammen i all fred og fordragelighet på Grammy-vorspielet som plateprodusenten Clive Davis har hvert år.

 

Politiet mottok en 911-oppringning fra en kvinne som beskyldte Chris Brown for å «gjøre henne vondt». Myndighetene ønsker ikke å identifisere kvinnen, og grunngir det med konfidensialitet for ofre for familievold. De vil heller ikke offentliggjøre opptaket med nødoppringningen.

 

Brown forlot åstedet før politiet ankom, men meldte seg selv senere på kvelden på en politistasjon. Grammy-utdelingen foregikk uten ham og Rihanna. Hennes pressetalsmann ville ikke oppgi årsak til at hun meldte avbud. Heller ikke Browns representanter og advokat ville si noe om beskyldningene og arrestasjonen.

 

I den opprinnelige pressemeldingen fra politiet, offentliggjort 90 minutter før starten på Grammy-showet, sto det at kvinnen som kom med beskyldningene mot Brown hadde synlige skader. Offeret skal ifølge TMZ ha sagt at det var en diskusjon som utartet til å bli voldelig.

 

Men Brown er foreløpig ikke siktet for å ha fysisk skadd kvinnen, derimot for å ha truet henne, selv om Los Angeles-politiets talsmann Bridget Picket ikke utelukker at ytterligere siktelser kan bli tilføyd.

(©NTB)

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews