Tyson: - Brown er bare en unge

(23.04.2009, sist oppdatert 23.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Mike Tyson er mer enn villig til å dele sine meninger om Chris Brown.

Brown beskyldes for å ha banket opp sin tidligere kjæreste Rihanna tidligere i år. Eksbokseren Mike Tyson har selv lignende episoder bak seg, noe som kommer klart fram i filmen om ham, «Tyson», som har premiere fredag.

 

Og Tyson forteller gjerne hva han mener om 19-årige Chris Brown.

 

- Min personlige mening er at han bare er en liten unge. Han er en liten unge og vet ikke hvordan han skal styre følelsene sine når det kommer til kvinner, sier Tyson til MTV.

 

- Når han får høre dette, kommer han til å tenke at han kan styre følelsene sine, det tror vi alle at vi kan. Men når man ser på en person, som man kan være vilt forelsket i, så vet vi ikke hvordan vi skal styre de følelsene, sier Tyson.

 

- Om jeg synes det er bra å banke opp en kvinne? Nei, virkelig ikke. Har jeg slått en kvinne før? Jepp. Var det galt av meg? Absolutt. Angrer jeg på det? Så klart. Vil jeg gjøre det igjen? Aldri, sier bokselegenden.

(©NTB)

 


Les alt om Mike Tyson og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews