Slutt mellom Rihanna og Brown?

(19.03.2009, sist oppdatert 19.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Har Rihanna tatt Oprah Winfrey på ordet og gjort det slutt med Chris Brown?

Artistparet Chris Brown og Rihanna har vært mye omtalt etter at førstnevnte angivelig mishandlet Rihanna i sin bil bare timer før de begge skulle på scenen i forbindelse med Grammy-showet 8. februar.

 

Brown må møte i retten neste måned for å svare på anklager om vold og trusler, samtidig som det spekuleres i hvorvidt de to fortsatt er kjærester.

 

Saken toppet seg da USAs talkshowdronning Oprah Winfrey brukte et helt program på å diskutere saken. Winfrey tittet inn i kamera, og sa: «Han vil slå deg igjen. Slår en mann deg én gang, vil han slå deg igjen».

 

Både Rihanna og Brown har holdt lav profil etter hendelsen i februar, men kilder har hevdet at de to har møtt hverandre flere ganger - og at de endatil har spilt inn en duett sammen.

 

Men nå er Rihanna i New York mens Brown er i Los Angeles for å jobbe på sitt nye album. En kilde sier til tyske bild.com: - Chris og Rihanna er på hver sin kant nå. De tar en pause i forholdet.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews