Skarsgård synes nakenhet er bra

(11.10.2010, sist oppdatert 11.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Alexander Skarsgård finnes ikke sjenert når klærne faller og blodet renner under innspillingen av vampyrsuksessen «True Blood».

- Ikke i det hele tatt. Jeg er sammen med venner, og hver gang vi er nakne i TV-serien føles det riktig. Det er vilt og galskap og moro, sier han til The Guardian.

 

Ifølge Skarsgårds «True Blood» intelligent laget - men med samme struktur som en såpeopera. Han er en stor fan av serieskaperen Alan Ball, og sa ja med en gang til å være med, selv uten å ha lest manus. En større utfordring enn nakenheten er derimot vampyrhuggtennene, forteller Alexander Skarsgård til avisen:

 

- Jeg måtte øve mye, de er ganske store! I begynnelsen var det vanskelig fordi du ender med å lespe. Og siden huggtennene kommer frem når du er spent, sint eller opphisset, er det tøft når du ønsker å se truende farlig ut, ler han.

 

Alexander Skarsgård skal spille inn fjerde sesong av «True Blood» på nyåret i 2011, og blir også å se i flere filmer i tiden fremover:

 

Først i «Straw Dogs» denne høsten, en nyinnspilling av Peckinpah-thrilleren fra 1971. Deretter blir han å se mot faren Stellan i Lars von Triers «Melancholia», som får premiere våren 2011, før han tar fatt på innspillingen av storfilmen «Battleship» der også Liam Neeson og Rihanna er med.

(©NTB)

 

 


Les alt om Liam Neeson og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews