Rihannas stygge uke

(07.04.2010, sist oppdatert 07.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna sier at hun har en stygg uke en gang i måneden.

Sangeren, som stadig blir kåret til verdens mest sexy kvinne, sier at hun ofte misliker måten hun ser ut på og kan være ganske streng mot seg selv.

 

- Jeg har en stygg dag hver måned, med kviser i ansikter og hvor jeg er tykk og i dårlig humør. Det er mer som en stygg uke!

 

Selv om hun innimellom føler seg overvektig, innrømmer den 22 år gamle skjønnheten til magasinet Insider at hun arbeider hardt for å holde på sin flotte figur.

 

- Jeg har trent mye og jeg spiser ganske kjedelig mat. Kokt egg, frukt, mengder med vann og litt kylling. Vel, denne uka har jeg spist noe annet også, men i veldig små porsjoner. Jeg hater grønnsaker. Jeg hater alt som er sunt, men om du vil ha resultater må du gjøre det. Jeg har ikke drukket alkohol til middag siden jeg begynte på denne dietten, sier hun.

 

Rihanna farget nylig håret sitt blondt og sier hun liker det nye utseendet sitt:

 

- Å være blond er en stor greie for meg. Jeg elsker det svarte håret mitt, men jeg ville ha noe som var annerledes.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews