- Rihannas mor er bekymret

(15.05.2012, sist oppdatert 15.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Stadig kommer det ut bilder av en hardt festende Rihanna. Nå skal mor ha grepet inn.

Den 24 år gamle popstjernen holder høy party- og turnéprofil, og nylig kom beskjeden om at hun led av utmattelse og måtte legges inn på sykehus. Nå skal moren hennes ha grepet inn - i et forsøk på å få datteren til å ta det roligere på både den ene og den andre måten. En kilde sier til The Sun:

 

- Monica har flyttet inn for å holde et øye med henne. Rihannas far, Ronald, var rusmisbruker. Monica nekter å se på at datteren går den veien.

 

Da Rihanna ble lagt inn var hun dehydrert. Hun la ut et bilde av seg selv i sykehussengen på Twitter. Det kom raskt meldinger om at sykehusinnleggelsen skjedde etter en natt med festing på Met Gala i New York.

 

Men kilder nær popstjernen sier at det ikke bare er sene kvelder med fest som sliter på henne. Hun har også en knallhard timeplan hva jobb gjelder, og ikke minst er hun pliktoppfyllende når det gjelder trening. Treneren Harley Pasternake sier til avisen at hun gjerne dukker opp på treningssentret midt på natten for å rekke en økt. Pasternake sier: - Rihanna ser fantastisk ut for øyeblikket. Hun trener knallhardt - fem dager i uken, uansett hvor hun er i verden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.354 sec - 1 pageviews