Rihannas far velsigner Brown-forbindelsen

(19.10.2012, sist oppdatert 19.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Far til popikonet Rihanna synes det er helt ok at datteren igjen er sammen med mannen som er dømt for å ha banket henne opp.

Faktisk velsigner han datterens forbindelse med Chris Brown, ifølge The Sun.

 

Selv skjulte Rihanna ansiktet da hun kom ut av platestudiet i Los Angeles og ble oppsøkt av pågående sladrejournalister som ville vite det siste om forholdet hennes til Brown.

 

Faren synes imidlertid det er helt greit at datteren igjen er sammen med sin tidligere kjæreste: - Jeg håper hun en dag vil bli gift. Alle elsker Chris, sier Rihannas far.

 

Chris Brown var tidligere sammen med Rihanna, men forholdet tok brått slutt etter at han banket henne opp i februar 2009. Bildene av Rihannas skamslåtte ansikt gikk verden rundt. Brown erklærte seg skyldig og ble dømt til 180 dagers samfunnsstraff for mishandlingen.

 

Nå skal paret være på god vei til å finne tilbake til hverandre.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.208 sec - 1 pageviews